

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци
Румъния
Тя много лесна за приготвяне
Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб
Ако желаете да имате бързо направен домашен козунак – ето един вариант
Рецептата е лесна, но вкусът е нещо неописуем
Той е символ на празника, на топлината и уюта на дома. А когато е приготвен с любов и внимание, се превръща в истинско кулинарно изкушение
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален